Skapa blogg, gratis bloggdesign, enkel marknadsföring, SEO samt tjäna pengar på bloggen - allt i ett och mycket mer!

onsdag 27 juli 2011

5 tips för träningsbloggare

Finns många som driver träningsbloggar där ute på etern. Jag är en av dem och även om det inte finns några större pengar att tjäna som träningsbloggare i jämförelse med modebloggare sär är det ändå väldigt kul att skriva om ett ämne man själv gillar väldigt mycket.

Så tänkte därav ge lite tips på specifika topplistor för oss som skriver träningsbloggar. Inte bara att för att de ger oss bättre SEO. Man hamnar ju med en länk på en sida bara för träningsrelaterade sidor vilket är bättre samt många potentiella besökare som själva skriver träningsbloggar och kollar efter nya i topplistorna eller kollar in sin egen blogg. Alltså en win-win situation för oss träningsbloggare. Så lägg till din träningsblogg direkt till alla fem.

Styreketräningsprogram - samlar träningsbloggar i en lista av oberoende ordning, fungerar med ett inlägg som tillbakalänk, går även att få med artiklar och länkar från artiklar om man ber snällt ;)

Styrketräning.net -  samlar träningsbloggar i en topplista

Viktblogg.net - samlar träningsbloggar relaterade till viktnedgång, och det handlar ju de flesta om eller hur ;)

Träningskompisen -  stor samling med träningsbloggar men lite seg på att lista vilket leder till att man kan få försöka ett par gånger

Hälsobloggar - stor samling med hälsobloggar, här kan du även välja kategori för din blogg samt hamna i topplistan


Lärt dig något om hur man skapar, designar och tjänar pengar på din blogg eller hemsida? Gillar du inlägget får du gärna Twittra, gilla på Facebook, posta på Pusha, länka eller kommentera inlägget.

0 kommentarer: