Skapa blogg, gratis bloggdesign, enkel marknadsföring, SEO samt tjäna pengar på bloggen - allt i ett och mycket mer!

Marknadsföring via Facebook eller andra sociala medier

Har du en Facebook? Självklart har du det och om inte så skaffa dig en! De sociala medierna idag som Facebook, Twitter, bloggar, Pusha m.m. blir allt viktigare för både människor och för företagen att finnas representerade på de sociala medierna. Idag kan företagen inte räkna med att du kommer till dem längre eftersom det finns för många alternativ bara ett musklick bort utan företagen för komma till kunderna och kunderna finns på det sociala medierna. Det är även det perfekta stället att marknadsföra din blogg, webbsida eller företag helt gratis med tiden som enda insats.

Själv har jag och många med mig använt Facebook framgångsrikt för marknadsföring och informationspridning för idrottsklubbar, evenemang, mindre företag och liknande. Facebook är ett kraftfullt verktyg i din marknadsföringsplan som kan skapa en hel community kring din blogg eller webbsida samtidigt som det är helt gratis och lättanvänt. Framförallt är potentialen gigantisk. Om du skapar en sida i Facebook som 10 personer med i genomsnitt 300 vänner gillar så har du redan nått ut till 3 000 människor. Kanske lite optimistisk men ni förstår poängen.

Därför har jag skrivit en del tips om hur du kan utnyttja Facebook i din marknadsföring men principerna går absolut att använda på andra sociala medier och i framtiden kommer säkerligen även dessa att beskrivas men till att börja med så använder vi oss av Facebook eftersom det är störst och bäst i dagsläget.

Inlägg kommer att uppdateras, för senaste kolla in Facebook