Skapa blogg, gratis bloggdesign, enkel marknadsföring, SEO samt tjäna pengar på bloggen - allt i ett och mycket mer!

söndag 17 juli 2011

Byta domännamn, bloggverktyg eller ta bort din blogg

Skulle du ändra dig för ditt valda bloggverktyg kan du ganska lätt ändra till ett annat genom att starta upp ett nytt konto på det valda bloggverktyg och gå in i deras tjänster och välja att importera en blogg från det bloggverktyget du tidigare arbetat med. Exakt vilka bloggverktyg som har stöd för detta är svårt att svara på eftersom jag inte testat alla men i.a.f. Blogspot och Wordpress har stöd för det och du kan enkelt byta dem sinsemellan.

Byta domanämn eller bloggverktyg

För säkerhetsskull kan du spara ner hela din blogg genom att exportera den ifall något skulle hända och skriver du dina inlägg i word innan du publicerar dem kan du ju alltid spara dem för framtiden. Självklart kan du även ta bort din blogg. Ska du helt lägga ner ditt bloggande eller vill t.ex. avsluta en testblogg kan det vara värt besväret annars kommer den att ligga kvar där, men se till att du inte ångrar dig efteråt.

Byta domanämn eller bloggverktyg

I Blogspot kan du även byta till ett .com domänamn istället för .blogspot.com och då kommer trafiken automatiskt skickas till dig. 


Lärt dig något om hur man skapar, designar och tjänar pengar på din blogg eller hemsida? Gillar du inlägget får du gärna Twittra, gilla på Facebook, posta på Pusha, länka eller kommentera inlägget.

0 kommentarer: