Skapa blogg, gratis bloggdesign, enkel marknadsföring, SEO samt tjäna pengar på bloggen - allt i ett och mycket mer!

fredag 17 juni 2011

Bloggerfy - gynnar både besöksräknaren, SEO:n och kassan

Tjäna pengar och besökare på samma gång!

Bloggerfy är en ganska intressant tjänst för oss bloggare. Dels så lägger du upp din blogg på en topplista vilket både generar mer besökare i.o.m. att de hittar din blogg och klickar på den men du får även en värdefull inlänk till din blogg som skapar en bättre SEO.

Detta är ju förstås inget ovanligt, så fungerar alla topplistor på nätet nästan men det som är intressant är att du får betalt beroende på vilken plats du hamnar på topplistan. Varje vecka lottas det ut 10 000 kr bland alla på topplistan. Eller ja lottas ut o lottas ut, de som placerats sig på topplistan får en andel av dessa pengar. Ettan får förstås mest pengar, omkring 700 kronor när jag kollade senast men även riktigt långt ner på listan kan du få några kronors ersättning per vecka. Samtidigt har de de även sponsrade ord (programmet går igenom allt du skrivet och länkar från intressant ord, se bild) samt banners som genererar 50 öre per klick.Tyvärr är banners:ena rätt begränsade i storlek och verkar bara finnas ett begränsat antal annonser bakom än så länge. Vill du se ett exempel på hur en banners från Bloggerfy kan se ut kan du scrolla längst ner på min blogg så finns den där som en 728x90 banner.Tjänsten verkar vara rätt ny så de kan vara värt att testa och vara med från början. Jag tycker iaf att den verkar väldigt intressant ur flera perspektiv. Checka in Bloggerfy

Lärt dig något om hur man skapar, designar och tjänar pengar på din blogg eller hemsida? Gillar du inlägget får du gärna Twittra, gilla på Facebook, posta på Pusha, länka eller kommentera inlägget.

0 kommentarer: