Skapa blogg, gratis bloggdesign, enkel marknadsföring, SEO samt tjäna pengar på bloggen - allt i ett och mycket mer!

fredag 10 juni 2011

Innehållet (SEO) – placera väl valda sökord i texten

Se till att placera dina sökord flitigt i texten för om inte Google eller andra sökmotorer hittar dem i texten så kommer dina sidor få lågt sökvärde. Men placera orden smart, börja gärna styckena med dina valda sökord och lägg in sökorden istället för ord som ”det”, ”man” och ”som”.

Kom ihåg att ditt valda sökord ofta har relevanta synonymer som kan vara värda att nämna i texten för att täcka in fler sökord på ämnet samt variera texten.

Däremot ska du inte försöka dölja sökord genom att koda texten till att vara samma färg som bakgrunden, alltså genom att skriva dem om och om igen fast göra dem osynliga för besökaren. Sökmotorerna kommer att se igenom det här knepet och ge dig en lägre rankning som belöning.

Bra textinnehåll med sökordet flera gånger samt synonymer

"Sökmotoroptimering eller SEO är viktigt för webmastern eftersom att sökmotoroptimera sina texter kan hjälpa webbsidan att ranka högt upp i sökmotorerna. SEO och väl valda sökord är nyckeln till framgång i Google. "
Sämre textinnehåll där ordet ”det” används istället för sökordet och synonymer utnyttjas inte

"Sökmotoroptimering är viktigt för webmastern eftersom det kan hjälpa webbsidan att ranka högt upp i sökmotorerna. Det är nyckeln till framgång i sökmotorerna. "
 
Lärt dig något om hur man skapar, designar och tjänar pengar på din blogg eller hemsida? Gillar du inlägget får du gärna Twittra, gilla på Facebook, posta på Pusha, länka eller kommentera inlägget.

0 kommentarer: