Skapa blogg, gratis bloggdesign, enkel marknadsföring, SEO samt tjäna pengar på bloggen - allt i ett och mycket mer!

fredag 1 juli 2011

Gratis länkbyten för bättre SEO och Page Rank

Att göra länkbyten är väldigt vanligt bland många bloggare och webbsideägare för att skapa en bättre SEO och få fler inlänkar. Man kan lägga ner otroligt mycket tid på detta och få bra resultat men det finns vissa som inte vill byta länkar, särskilt inte med nystartade webbsidor eftersom de kommer tjäna mest på länkbytet. Det är även alltid bättre och få ett länkbyte från en väletablerad hemsida med mycket trafik och en hög Page Rank. Webbsidan eller bloggen ska även vara inom samma område som din egen sida för bästa effekt.

Men att totalt vägra göra länkbyten är lite som att försöka samla ihop till en miljon men vägra ta emot enkronor för att det skulle ta för lång tid utan bara satsar på femhundringarna. Många bäckar och en länk är ju ändå en länk. Så titta gärna runt efter bloggar som är ute efter länkbyten för att öka din SEO och vem vet, kanske just den där nybörjarbloggen du bytte länk med växer upp och blir en av Sveriges största inom något år.

länkbyten


Vill du ha ett enkelt länkbyte med valfri ankartext så skriv en kommentar så lägger jag till dig i en lista här på bloggen. Har du en egen länklista så skriv gärna med detta. Det enda jag vill ha tillbaka är en länk hit till min blogg med ankartexten Hur man bloggar, skriv på vilken URL (webbadress) som du har länkat tillbaka. (Kommentaren kan tas bort efter att länken blivit tillagd)

Lärt dig något om hur man skapar, designar och tjänar pengar på din blogg eller hemsida? Gillar du inlägget får du gärna Twittra, gilla på Facebook, posta på Pusha, länka eller kommentera inlägget.

0 kommentarer: