Skapa blogg, gratis bloggdesign, enkel marknadsföring, SEO samt tjäna pengar på bloggen - allt i ett och mycket mer!

tisdag 19 juli 2011

Prisjakt: Spara stora slantar på allt du ska köpa

Prisjakt - spara pengar när du handlar på nätet

Eftersom du läser det här är du garanterat redan bekant med internet men det är inte alla som är medvetna om hur mycket pengar man kan spara på att handla via internet istället för att shoppa direkt i butiken. Visst att handla direkt i butiken har sina fördelar eftersom du kan ta på varan, känna kvalitén och få hjälp direkt av levande personer. Men det finns ju inget som hindrar dig från att utnyttja allt det där och sedan gå hem och beställa prylarna på nätet för några hundralappar billigare, eller hur.

Vissa företag finns bara via nätet och har därför minimalt med personal och kan därför hålla ner priserna medan andra företag kör med både butik och webbhandel men väljer då oftast att ha billigare priser på internet för att locka fler köpare samt kunna minska personalen i butiken. Många gånger kan du även beställa varan på internet men hämta den i butiken för att slippa betala frakten och det enda som behövs för att de ska vara riktigt enkelt är ett visa-kort eftersom postförskott kostar extra och så får du varan hemskickad till dig för ett billigare pris.

Prisjakt - spara pengar när du handlar på nätet


Här kommer några exempel på bra webbutiker där du kan handla många varor till mycket billigare priser än i affärerna:

Är du sugen på spel, film, böcker, musik eller hemelektronikLetar du efter en smart och fyndig present som inte ska kosta skjortanKläder säljs i mängder på nätet till billiga priser, titta in själv.

Men ska du handla riktigt smar på internet så ska du använda dig utav Prisjakt som är en webbsida som samlat tusentals olika webbutikers prisuppgifter på olika varor så att du kan välja ut vilket affär du vill handla av för att få det billigaste priset. Genom att använda Prisjakt på det mesta du ska köpa på nätet kan du spara många slantar.  Så vad inte dum och betala mer än vad du behöver. Se exemplet nedan:

Prisjakt.nuLärt dig något om hur man skapar, designar och tjänar pengar på din blogg eller hemsida? Gillar du inlägget får du gärna Twittra, gilla på Facebook, posta på Pusha, länka eller kommentera inlägget.

0 kommentarer: