Skapa blogg, gratis bloggdesign, enkel marknadsföring, SEO samt tjäna pengar på bloggen - allt i ett och mycket mer!

söndag 24 juli 2011

Hur skapar jag en Grupp i Facebook

 Skapa en grupp i Facebook för marknadsföring

Det är  enkelt och gratis att skapa och lägga upp en sida på Facebook med enda kravet att du har en profil sedan tidigare. En grupp i Facebook skapar du enkelt via din profil till höger när du har uppe din startsida. Under dina befintliga grupper kan du bara klicka på Skapa grupp, skriva in namn och medlemmar och sedan är du potentiellt sett igång. Perfekt enskilt forum som du som skapare kan styra någorlunda vilka medlemmar och vilken info, bilder och liknande som ska läggas upp. 

Nackdelen är att det blir bara en grupp och du är fortfarande endast en i gruppen även om du är administratör. Därför lämpar sig gruppfunktionen bäst när det handlar om en grupp som vill diskutera saker. Fördelar är att generellt sett kommer allt som skrivs i gruppen (oavsett medlem) upp i loggen för alla medlemmar vilket är bra om alla information ska nå ut. 


Lärt dig något om hur man skapar, designar och tjänar pengar på din blogg eller hemsida? Gillar du inlägget får du gärna Twittra, gilla på Facebook, posta på Pusha, länka eller kommentera inlägget.

0 kommentarer: